Bent u betrokken bij een juridisch conflict? Dat is vervelend, dat weten wij maar al te goed. Het is in dit geval raadzaam om vroegtijdig een juridisch specialist in de arm te nemen. 

Zaak indienen

Bent u betrokken bij een juridisch conflict? Dat is vervelend, dat weten wij maar al te goed. Het is in dit geval raadzaam om vroegtijdig een juridisch specialist in de arm te nemen. Dat kan onnodige escalatie voorkomen en kan enorm veel schelen in de uiteindelijke juridische kosten.

Benieuwd of wij uw conflict kunnen oplossen?

Gebruik bijgaand formulier om uw conflict zo volledig mogelijk te omschrijven. Hoe meer informatie u ons toestuurt, hoe beter wij in kunnen schatten of (en hoe) wij u bij kunnen staan voor het oplossen van uw juridisch conflict. Het toesturen van deze informatie en een eerste beoordeling van de levensvatbaarheid van deze zaak is kosteloos. Na het toesturen van de informatie neemt één van onze juridisch specialisten contact met u op om e.e.a. verder te bespreken of om navraag te doen voor meer informatie.

Online zaak indienen

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2024 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doceren o.a. voor de NVM en is betrokken bij het onderwijs aan 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram