Bent u betrokken bij een juridisch conflict? Dat is vervelend, dat weten wij maar al te goed. Het is in dit geval raadzaam om vroegtijdig een juridisch specialist in de arm te nemen. 

Zaak indienen

Bent u betrokken bij een juridisch conflict? Dat is vervelend, dat weten wij maar al te goed. Het is in dit geval raadzaam om vroegtijdig een juridisch specialist in de arm te nemen. Dat kan onnodige escalatie voorkomen en kan enorm veel schelen in de uiteindelijke juridische kosten.

Benieuwd of wij uw conflict kunnen oplossen?

Gebruik bijgaand formulier om uw conflict zo volledig mogelijk te omschrijven. Hoe meer informatie u ons toestuurt, hoe beter wij in kunnen schatten of (en hoe) wij u bij kunnen staan voor het oplossen van uw juridisch conflict. Het toesturen van deze informatie en een eerste beoordeling van de levensvatbaarheid van deze zaak is kosteloos. Na het toesturen van de informatie neemt één van onze juridisch specialisten contact met u op om e.e.a. verder te bespreken of om navraag te doen voor meer informatie.

Online zaak indienen


Contactinformatie

Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
Tel: 0346-55 47 03
Fax: 0346-56 07 64
Info@Schravenmade.nl

Schrijf u in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

advocaat utrecht high trust
Share This
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram