Schravenmade Advocaten werkt met verschillende declaratiemethoden of prijsarrangementen.

Abonnementsvormen

U kunt de methode of het arrangement kiezen dat het beste bij u of uw onderneming past. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende abonnementsvormen, zoals een maandabonnement, of een vaste prijsafspraak, maar ook het klassieke achteraf declareren, behoort tot de mogelijkheden. Bij elke manier van declareren krijgt u een gespecificeerde urenlijst.

altijd inzage in uw dossier

Ons kantoor werkt op een heel transparante wijze. Wij bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid om in realtime, online inzage te krijgen in uw dossier. Zo kunt u op elk moment de gewerkte uren (per 6 minuten nauwkeurig) in uw dossier inzien, (proces)stukken bekijken en / of downloaden of zelf stukken uploaden. Voor meer informatie omtrent het cliëntenportaal, kunt u zich wenden tot het secretariaat.
Daarnaast stellen we veel overeenkomsten op en beoordelen we reeds opgestelde overeenkomsten.

Vaak is voorkomen beter dan genezen

Wanneer u niet geheel zeker bent van de juridische aspecten van een kwestie, is het verstandig om een snel advies in te winnen. Een goed advies in een dergelijke situatie, kan een hoop narigheid voorkomen.
Schravenmade Advocaten onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in het ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht, ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
U kunt via ons secretariaat via telefoonnummer 0346-55 47 03 op korte termijn een afspraak maken voor een gesprek met één van onze advocaten. Het eerste half uur is gratis. Indien gewenst kunt u ook meteen telefonisch een advocaat spreken. Buiten kantoortijden kunt u ook direct met Martijn Schravenmade contact opnemen via 06-15 09 28 70.
Het is ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend af te spreken met een advocaat. Indien gewenst kan ook bij u thuis of op locatie worden afgesproken.

Waar kunnen we u mee helpen?

Mocht u wegens het Corona virus liever een videogesprek inplannen? Dit is geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen

Gratis inloopspreekuur

Heeft u juridisch advies nodig? Maak een afspraak langs tijdens ons gratis inloopspreekuur in Maarssen.
Afspraak maken

Zaak indienen

Bent u betrokken bij een juridisch conflict? Het is in dit geval raadzaam om vroegtijdig advies in te winnen.
Zaak indienen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht, ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2021 - Schravenmade Advocaten - All Rights Reserved
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-55 47 03
0346-56 07 64
Info@schravenmade.nl
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilgraduation-hatusersphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram