Schravenmade Advocaten werkt met verschillende declaratiemethoden of prijsarrangementen.

abonnementsvormen

U kunt de methode of het arrangement kiezen dat het beste bij u of uw onderneming past. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende abonnementsvormen, zoals een maandabonnement, of een vaste prijsafspraak, maar ook het klassieke achteraf declareren, behoort tot de mogelijkheden. Bij elke manier van declareren krijgt u een gespecificeerde urenlijst.

altijd inzage in uw dossier

Ons kantoor werkt op een heel transparante wijze. Wij bieden u bijvoorbeeld de mogelijkheid om in realtime, online inzage te krijgen in uw dossier. Zo kunt u op elk moment de gewerkte uren (per 6 minuten nauwkeurig) in uw dossier inzien, (proces)stukken bekijken en / of downloaden of zelf stukken uploaden. Voor meer informatie omtrent het cliëntenportaal, kunt u zich wenden tot het secretariaat.
Daarnaast stellen we veel overeenkomsten op en beoordelen we reeds opgestelde overeenkomsten.

Vaak is voorkomen beter dan genezen

Wanneer u niet geheel zeker bent van de juridische aspecten van een kwestie, is het verstandig om een snel advies in te winnen. Een goed advies in een dergelijke situatie, kan een hoop narigheid voorkomen.
Schravenmade Advocaten onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in het ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht, ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
U kunt via ons secretariaat via telefoonnummer 0346-55 47 03 op korte termijn een afspraak maken voor een gesprek met één van onze advocaten. Het eerste half uur is gratis. Indien gewenst kunt u ook meteen telefonisch een advocaat spreken. Buiten kantoortijden kunt u ook direct met Martijn Schravenmade contact opnemen via 06-15 09 28 70.
Het is ook mogelijk om ’s avonds of in het weekend af te spreken met een advocaat. Indien gewenst kan ook bij u thuis of op locatie worden afgesproken.

Elke werkdag bereikbaar
Stel uw vraag

E-mail specifieke vragen
info@Schravenmade.nl
Bel ons voor al uw vragen: 
0346-55 47 03

Contactinformatie

advocaat utrecht high trust

Schrijf u in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

schrAVENMADE ADVOCATEN OP Social media

Schravenmade Advocaten beschikt niet over een derdengelden rekening.
envelopephone-handset
Share This
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram