Maak kennis met ons team

Kom jij ons team versterken?

Advocaat (40 uur)

Schravenmade Advocaten is op zoek naar op zoek naar een advocaat om ons juridisch team te komen versterken. Lees meer over deze vacature via onderstaande link.
Bekijk de vacature

Hans Schravenmade

Jurist & adviseur

In 1975 is hij benoemd tot Vice Voorzitter MHP en lid van de S.E.R. (Sociaal Economische Raad) en S.T.A.R. (Stichting van de Arbeid), alsmede lid van de Raad voor de Arbeidsmarkt, S.E.R. Fusiecommissie en nog 126 commissies.
Hans Schravenmade is sinds 1 januari 2019 advocaat af. Wel is Hans nog actief betrokken bij Schravenmade Advocaten als Jurist & Adviseur.
Maak kennis met Hans

Bernard Baas

Advocaat

Al voor zijn afstuderen is Bernard bij Schravenmade Advocaten komen werken, in de eerste plaats als juridisch medewerker. Inmiddels is Bernard al meerdere jaren advocaat. Hij houdt zich binnen kantoor met name bezig met arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ondernemingsrecht
Maak kennis met Bernard

Jojanneke Schravenmade-Baas

Advocaat

Sinds enkele jaren is Jojanneke betrokken bij de rechtswinkel in Maarssen, waar de mensen gratis juridische hulp kunnen krijgen. Zij zit ook al een aantal jaren in het bestuur van de rechtswinkel en is momenteel voorzitter. Daarnaast is zij ook bestuurslid bij de Stichting Kopersbelangen Stichtse Vecht.
Maak kennis met Jojanneke

Martijn Schravenmade

Advocaat

Martijn (1983) heeft aan de Universteit Utrecht gestudeerd waar hij in zijn bachelor het toga- en het notarieeltraject heeft gevolgd. In zijn master heeft hij Nederlands privaatrecht gedaan, met een nadruk op ondernemingsrecht.
Maak kennis met Martijn

ANNEMIEKE VAN DEN TEMPEL

secretaresse

Annemieke werkt bijna twee jaar bij Schravenmade en is dol op het werk als juridisch secretaresse, omdat geen dag hetzelfde is!
Maak kennis met Annemieke

Elke werkdag bereikbaar
Stel uw vraag

E-mail specifieke vragen
info@Schravenmade.nl
Bel ons voor al uw vragen: 
0346-55 47 03

Contactinformatie

advocaat utrecht high trust

Schrijf u in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

schrAVENMADE ADVOCATEN OP Social media

Schravenmade Advocaten beschikt niet over een derdengelden rekening.
envelopephone-handset
Share This
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram