Martijn Schravenmade

Advocaat
Martijn is bereikbaar op het e-mailadres en telefoonnummer van kantoor. U kunt Martijn direct bereiken via: 06-15 09 28 70
Ervaring
Opleiding
Persoonlijk
Rechtsgebieden

Gedurende zijn studie is hij op de juridische afdeling van het hoofdkantoor van een grote ICT dienstverlener werkzaam geweest, waar hij zich voornamelijk bezig hield met ICT-recht en ondernemingsrecht.
Al sinds 2009 is hij werkzaam bij Schravenmade Advocaten. Hij is 27 februari 2015 beëdigd en is nu werkzaam als advocaat op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, vastgoed en personen- en familierecht. Martijn behandelt omvangrijke en complexe zaken voor middelgrote en grote ondernemingen.
Martijn is sinds 2019 docent bij de Academie voor Vastgoed van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM en hij doceert daar vastgoed.
Hij is samen met zijn collega’s verbonden aan de stichting rechtswinkel te Maarssen, waar hij, samen met enkele kantoorgenoten, rechtzoekenden gratis juridisch advies biedt.

Martijn (1983) heeft aan de Universteit Utrecht gestudeerd waar hij in zijn bachelor het toga- én het notarieeltraject heeft gevolgd. In zijn master heeft hij Nederlands privaatrecht gedaan, met een nadruk op ondernemingsrecht.

In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met wintersporten, ict, horloges en lezen.

Martijn Schravenmade heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Burgerlijk procesrecht
- Ondernemingsrecht
- Personen- en Familierecht
- Verbintenissenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Heeft u een vraag? Stel die dan hier.

Onze medewerkers

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2023 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doseert o.a. voor het NVM en is betrokken bij het onderwijs van 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilgraduation-hatuserphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram