Uw advocaat nabij Utrecht

Specialist in ondernemingsrecht

Gelijk hebben is één ding, gelijk krijgen een tweede. Middels een vrijblijvend juridisch adviesgesprek beoordeelt onze advocaat in Utrecht uw zaak en geven wij gratis advies over hoe u de kwestie het beste kunt aanvliegen.
Juridisch adviesgesprek aanvragen

Advocaat Utrecht

Op zoek naar juridisch advies?

Wanneer een juridisch geschil dreigt, wilt u snel kunnen schakelen. Bent u daarom op zoek naar een advocaat in omgeving Utrecht? Schravenmade is uw specialist op het gebied van ondernemingsrecht. Wij kunnen u precies vertellen waar u rekening mee dient te houden. Persoonlijk afspreken kan bij ons kantoor in Maarssen (vlakbij Utrecht). Vraag nu online een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend en onafhankelijk advies van onze advocaten. 
Juridisch adviesgesprek aanvragen

Schravenmade, uw advocatenkantoor nabij Utrecht

Schravenmade Advocaten helpt bij alle juridische aspecten omtrent ondernemingsrecht. Van het oprichten van een onderneming, het opstellen of beoordelen van contracten tot een fusie of overname of de uitkoop van aandeelhouders, wij staan met deskundig advies voor u klaar.
Al meer dan 40 jaar worden wij regelmatig ingeschakeld door zowel ondernemingen als particulieren voor advies, het voeren van onderhandelingen of het voeren van procedures. Ons doel is de beste oplossing voor uw kwestie te bewerkstelligen. In sommige gevallen is een brief vanuit een advocaat al een oplossing, in andere gevallen een gang naar de rechtbank.  
Wilt u meer weten over onze specifieke werkzaamheden of onze advocaten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 0346 55 47 03.
Bel 0346 55 47 03

De garanties van Schravenmade

Oprechtheid

Eerlijkheid, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid is ons streven. Zaken waar we niet in geloven nemen we niet aan. En wat we beloven komen we na.

Resultaatgericht

Wij zijn competitief ingesteld, maar houden het eindresultaat voor ogen. Daarom strijden we voor winst waar dit kan of gaan voor het maximaal haalbare.

Direct zekerheid

Bij een (dreigend) geschil wil je snel weten waar je aan toe bent. Onze advocaten beantwoorden direct je eerste vragen en bepalen dan de volgende stap.

Juridisch adviesgesprek aanvragen

In verschillende situaties is juridisch advies gewenst. Denk aan aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, aannemingsovereenkomsten en overnamecontracten. Welke rechten heeft u in dit soort situaties? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u weloverwogen uw vervolgstappen kunt bepalen. 
Kies ook voor de beste route naar een door u gewenst resultaat. Vraag nu online een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend en onafhankelijk advies van onze specialisten.
Vraag adviesgesprek aan 

Onze rechtsgebieden

In ons land zorgt de overheid ervoor dat alles in de samenleving goed georganiseerd wordt. De overheid moet zich hierbij houden aan bepaalde regels en wetten die onderdeel zijn van het bestuursrecht. In deze wetten wordt beschreven hoe de overheid op een rechtvaardige manier goede beslissingen neemt, waarbij eveneens je rechten als burger zijn opgenomen.

Naast bestuursrecht is er civiel recht dat ook wel burgerlijk recht

Het burgerlijk recht, ook wel civiel recht of privaat recht genoemd, regelt de verhoudingen tussen verschillende personen. 
Het recht in Nederland gaat over veel verschillende zaken.
Om het overzichtelijker te maken is het recht opgedeeld in verschillende deelgebieden.

Onze rechtsgebieden

In ons land zorgt de overheid ervoor dat alles in de samenleving goed georganiseerd wordt. De overheid moet zich hierbij houden aan bepaalde regels en wetten die onderdeel zijn van het bestuursrecht.  In deze wetten wordt beschreven hoe de overheid op een rechtvaardige manier goede beslissingen neemt, waarbij eveneens je rechten als burger zijn opgenomen.

Het burgerlijk recht, ook wel civiel recht of privaatrecht genoemd, regelt de verhoudingen tussen verschillende personen. Het recht in Nederland gaat over veel verschillende zaken. Om het overzichtelijker te maken is het recht opgedeeld in verschillende deelgebieden.

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2024 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doceren o.a. voor de NVM en is betrokken bij het onderwijs aan 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilgraduation-hatuserphonechevron-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram