klantBeoordelingen 

Jeff Liem

Na een lange periode (in totaal 18 jaar) bij een werkgever gewerkt te hebben, moest ik geheel onverwachts vertrekken. Bernard Baas heeft mij gedurende het ontslagtraject op een waardevolle manier ondersteund. De wijze van communicatie heb ik als buitengewoon prettig ervaren, zowel persoonlijk als via de mail. De juridische hulp heeft daarbij enorme impact gehad: uiteindelijk heeft mijn werkgever het ontslag moeten intrekken.

inloopspreekuuradvocaat.nl

Aan de hand van verschillende in enquêtes een gemiddelde beoordeling van een 8. Snel geholpen, netjes te woord gestaan en goede adviezen.

Fieneke van Kleinwee-Burgering

Het was de eerste keer dat ik een advocaat nodig had en ik was blij met de steun en informatie die ik heb gekregen. Jojanneke is een fijn persoon waardoor je vertrouwen krijgt en er zelf ook voor gaat. Duidelijke uitleg en niets was teveel. Bedankt.

Van der Kant

Goede ervaring en aan te bevelen aan andere.

Nico de Rijk

Ervaring met Bernard Baas uiterst positief. Professioneel en actie zijn zeer ter zaken kundig. Uiterst prettige samenwerking.

Dammers

Mijn ervaring met Schravemade is uitstekend! Snelle terugkoppeling, accuraat, doortastend

M. Weebers

Zeer positief, goed te bereiken, reageren snel, inhoudelijk goed en bovenal de situatie en fase van de onderhandeling goed inschattend. Aanpak die goed bij mij en de situatie past.

Martin Roosemalen

Eerste ervaring: een luisterend oor, doorvragen en de eerste stappen van het proces doorgesproken. Dat gaf mij veel vertrouwen en rust.

Jonkers

Zeer goede ervaring. Duidelijke communicatie, goed advies.

Nijhof Bouw en woonwaren

Een topteam dat op de juiste wijze snel weet te schakelen. De combinatie van vijf advocaten met ieder haar eigen competenties maakt het sterk. Heeft ook een zeer uitgebreid netwerk indien toch nog deskundigheid van buiten nodig mocht zijn. De kracht ligt m.n. om zaken niet via de juridische weg op te lossen.

Ruud van Dijk

Ik heb de heer Hans Schravenmade ervaren als een zeer ervaren advocaat die met je meedenkt ipv de context louter in juridische kaders te spuien. Hij  belicht daarbij duidelijk meerdere kanten van de zaak en geeft tips en praktisch advies. Daarnaast beschikt hij met zijn scherpe humor over een geweldig relativeringsvermogen. Dit alles heeft de afwikkeling van mijn zaak goed geholpen.

Anilpersad Orie

Zeer gedreven vanuit cliënt perspectief en professioneel. Prettige setting in gesprekken om alles te delen. Zal wanneer nodig is, Hans Schravenmade inschakelen en aanbevelen bij mijn relaties en vrienden.

Anoniem

Reeds eerder goede ervaringen mee gehad. Nu wederom. Ik heb Mr. Baas ervaren als gedreven, betrokken en messcherpe jurist. Die de confrontatie niet uit de weg gaat.

J.F. Bongers

Zeer deskundig kantoor, niet alleen op juridisch gebied maar zeker ook strategisch en zakelijk.

Simone Helsloot

De dienstverlening van Schravenmade Advocaten gaf een luisterent oor en bracht rust als er paniek was. Een wegwijzer in de puinhoop die door de tegenpartij werd veroorzaakt. Samen hebben we op een nette en eerlijke manier verweer gegeven tegenover de tegenpartij en hebben we het kunnen oplossen.

Fatima van der Louw

Een prettige evaring, Wat ik vooral als zeer prettig heb ervaren is dat alles vlot verliep, kon snel terecht en kreeg ook snel reactie op vragen of verzoeken. En de sfeer heb ik als zeer goed ervaren. Voelde me op mijn gemak. En het mee denken was ook fijn natuurlijk.

Menno Maatman

Ik heb 15 jaar bij dezelfde werkgever gewerkt en werd, na een reorganisatie, gevraagd om met wederzijds goedvinden de organisatie te verlaten. Via een goede vriend van mij ben ik bij dhr. H. Schravenmade terecht gekomen, die mij op alle vlakken naar mijn mening goed heeft ondersteund.

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2024 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doceren o.a. voor de NVM en is betrokken bij het onderwijs aan 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

penciluserphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram