Schravenmade Advocaten voor mediators

Schravenmade Advocaten is gespecialiseerd in echtscheidingen. Wij verzorgen voor u als mediator de gehele afhandeling van de echtscheiding, of de ontbinding van een geregistreerd partnerschap.
Wij hebben jarenlange ervaring en werken reeds met vele mediators samen en verzorgen de echtscheiding bij de rechtbank, en de inschrijving bij de gemeente. Wij verzorgen dat op een manier die het beste past bij uw dienstverlening naar uw cliënten toe, zodat u het aanspraakpunt blijft voor uw cliënten.
Mocht u als mediator vragen hebben, of tegen punten aanlopen waardoor u even wilt sparren met een specialist in echtscheidingen? Dan kunt u onbeperkt met ons overleggen.

Het verplichte cliëntgesprek doen wij digitaal, via een medium van uw keuze.

Bent u geïnteresseerd om ons uw echtscheidingprocedures te laten verzorgen? Neem dan contact met ons op via 0346554703 of via 0615092870. Als u liever heeft dat wij contact met u opnemen, laat dan uw gegevens achter en dan bellen we u terug.

Ik wil graag een gesprek aanvragen

Mediator reviews

Daniëlla Distelbrink

Schravenmade advocaten verzorgt al vele jaren voor mij de echtscheidingsverzoeken. Ik ervaar het contact als prettig en efficiënt. De lijnen zijn kort en er is altijd ruimte voor overleg. Mede door de input van Martijn en Jojanneke zijn de stukken die ingediend worden kwalitatief goed. Zij geven op ieder document hun feedback en monitoren dat cliënten goed geïnformeerd zijn en bewuste keuzes maken.  

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking.

MfN-Registermediator / Familiemediator

Daniëlla Distelbrink
Praktijk Scheiden in Utrecht

Als scheidingsmediators werken we, met onze praktijk Scheiden in Utrecht, met zeer veel plezier samen met Schravenmade Advocaten. De oplossingsgerichte en persoonlijke benadering van het kantoor sluit uitstekend aan bij onze praktijk en onze cliënten.

Martijn en Jojanneke geven altijd een snelle, maar vooral zeer deskundige en inhoudelijke terugkoppeling op onze scheidingsconvenanten en ouderschapsplannen. Ze weten juridisch altijd de puntjes op de i te zetten en houden ons als mediators scherp. Daardoor kunnen onze cliënten erop vertrouwen dat de stukken juridisch gedegen opgesteld en onderbouwd zijn en dat de scheiding snel afgehandeld wordt.


Verder zijn Martijn en Jojanneke altijd bereid om even te overleggen of te sparren, als wij binnen onze praktijk tegen een juridisch vraagstuk aanlopen en denken ze met ons mee over de mogelijke oplossingen.Praktijk Scheiden in Utrecht

Kortom, wij werken met veel plezier samen met Schravenmade Advocaten.

Praktijk Scheiden in Utrecht
Mediationpraktijk Houten

Schravenmade Advocaten handelt voor mij als mediator al sinds enige jaren het indienen van de echtscheidingsverzoeken bij de rechtbank en vervolgens het inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente af. Dit gebeurt op een prettige, professionele en snelle manier  De lijnen zijn kort, het contact is persoonlijk en de verschillende medewerkers zijn flexibel, toegankelijk en deskundig. Het komt regelmatig voor dat er spoed gewenst bij het afronden van de echtscheiding en dan staat Schravenmade Advocaten altijd klaar om hierop in te spelen en te zorgen dat alles zo snel mogelijk wordt afgehandeld. De samenwerking verloopt dus naar volle tevredenheid!.

Annet Strasters, MfN registermediator / RFEA particulier

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2024 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doceren o.a. voor de NVM en is betrokken bij het onderwijs aan 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram