Schravenmade Advocaten voor mediators

Schravenmade Advocaten is gespecialiseerd in echtscheidingen. Wij verzorgen voor u als mediator de gehele afhandeling van de echtscheiding, of de ontbinding van een geregistreerd partnerschap.
Wij hebben jarenlange ervaring en werken reeds met vele mediators samen en verzorgen de echtscheiding bij de rechtbank, en de inschrijving bij de gemeente. Wij verzorgen dat op een manier die het beste past bij uw dienstverlening naar uw cliënten toe, zodat u het aanspraakpunt blijft voor uw cliënten.
Mocht u als mediator vragen hebben, of tegen punten aanlopen waardoor u even wilt sparren met een specialist in echtscheidingen? Dan kunt u onbeperkt met ons overleggen.

Het verplichte cliëntgesprek doen wij digitaal, via een medium van uw keuze.

Bent u geïnteresseerd om ons uw echtscheidingprocedures te laten verzorgen? Neem dan contact met ons op via 0346554703 of via 0615092870. Als u liever heeft dat wij contact met u opnemen, laat dan uw gegevens achter en dan bellen we u terug.

Ik wil graag een gesprek aanvragen

Mediator reviews

Mediationpraktijk Houten

Schravenmade Advocaten handelt voor mij als mediator al sinds enige jaren het indienen van de echtscheidingsverzoeken bij de rechtbank en vervolgens het inschrijven van de echtscheiding bij de gemeente af. Dit gebeurt op een prettige, professionele en snelle manier  De lijnen zijn kort, het contact is persoonlijk en de verschillende medewerkers zijn flexibel, toegankelijk en deskundig. Het komt regelmatig voor dat er spoed gewenst bij het afronden van de echtscheiding en dan staat Schravenmade Advocaten altijd klaar om hierop in te spelen en te zorgen dat alles zo snel mogelijk wordt afgehandeld. De samenwerking verloopt dus naar volle tevredenheid!.

Annet Strasters, MfN registermediator / RFEA particulier

Waar kunnen we u mee helpen?

Mocht u wegens het Corona virus liever een videogesprek inplannen? Dit is geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen

Gratis inloopspreekuur

Heeft u juridisch advies nodig? Maak een afspraak langs tijdens ons gratis inloopspreekuur in Maarssen.
Afspraak maken

Zaak indienen

Bent u betrokken bij een juridisch conflict? Het is in dit geval raadzaam om vroegtijdig advies in te winnen.
Zaak indienen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht, ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2021 - Schravenmade Advocaten - All Rights Reserved
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-55 47 03
0346-56 07 64
Info@schravenmade.nl
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilgraduation-hatusersphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram