Als scheidingsmediators werken we, met onze praktijk Scheiden in Utrecht, met zeer veel plezier samen met Schravenmade Advocaten. De oplossingsgerichte en persoonlijke benadering van het kantoor sluit uitstekend aan bij onze praktijk en onze cliënten.

Martijn en Jojanneke geven altijd een snelle, maar vooral zeer deskundige en inhoudelijke terugkoppeling op onze scheidingsconvenanten en ouderschapsplannen. Ze weten juridisch altijd de puntjes op de i te zetten en houden ons als mediators scherp. Daardoor kunnen onze cliënten erop vertrouwen dat de stukken juridisch gedegen opgesteld en onderbouwd zijn en dat de scheiding snel afgehandeld wordt.


Verder zijn Martijn en Jojanneke altijd bereid om even te overleggen of te sparren, als wij binnen onze praktijk tegen een juridisch vraagstuk aanlopen en denken ze met ons mee over de mogelijke oplossingen.Praktijk Scheiden in Utrecht

Kortom, wij werken met veel plezier samen met Schravenmade Advocaten.

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2024 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doceren o.a. voor de NVM en is betrokken bij het onderwijs aan 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram