Bernard Baas

Advocaat

Opleiding

Bernard Baas (1980) studeerde rechten in Nijmegen. Tijdens zijn studie richtte hij zich met name op het faillissements- en ondernemingsrecht.

Werkervaring

Al voor zijn afstuderen is Bernard bij Schravenmade Advocaten komen werken, in de eerste plaats als juridisch medewerker. Inmiddels is Bernard al meerdere jaren advocaat. Hij houdt zich binnen kantoor met name bezig met arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ondernemingsrecht.
Gedurende de studietijd was hij o.a. bestuurslid van Rechtswinkel Nijmegen-Oost. Ook nu nog is Bernard betrokken bij de rechtswinkel in Maarssen waar hij als gratis advocaat de mensen adviseert.

Persoonlijk

Bernard woont in Vleuten, samen met zijn vrouw. Zijn hobbies zijn o.a. zijn oude auto, zijn hond, het maken van verre reizen en het bezoeken van musea in binnen en buitenland.

Rechtsgebieden

Bernard Baas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Erfrecht
- Burgerlijk procesrecht
- Arbeidsrecht
- Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact op

Bernard is bereikbaar op het e-mailadres en telefoonnummer van kantoor. U kunt hem direct bereiken via: 06 22 27 40 60

Contactgegevens

06 22 27 40 60

sociale netwerken

Elke werkdag bereikbaar
Stel uw vraag

E-mail specifieke vragen
info@Schravenmade.nl
Bel ons voor al uw vragen: 
0346-55 47 03

Contactinformatie

advocaat utrecht high trust

Schrijf u in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

schrAVENMADE ADVOCATEN OP Social media

Schravenmade Advocaten beschikt niet over een derdengelden rekening.
phoneenvelopeenvelopephone-handset
Share This
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram