Het arbeidsrecht is voortdurend in ontwikkeling. Wetgeving verandert continu, rechtspraak en literatuur geven steeds weer een andere kijk op de zaken.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is voortdurend in ontwikkeling. Wetgeving verandert continu, rechtspraak en literatuur geven steeds weer een andere kijk op de zaken. Dit maakt het ingewikkeld voor werknemers en werkgevers om bij te blijven. Aangezien iedereen wel eens te maken krijgt met het arbeidsrecht, is het van belang dat zowel particulieren als ondernemers kunnen vertrouwen op ervaren en gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten.

Advocaat arbeidsrecht in Maarssen

De arbeidsrechtspecialisten van Schravenmade Advocaten combineren brede en actuele kennis met ruim 40 jaar ervaring. Met een vast en hecht team staan wij vanuit ons kantoor in Maarssen zowel werknemers als werkgevers bij. Wij streven in eerste instantie altijd naar praktische en creatieve oplossingen, waardoor de meeste arbeidsconflicten snel en goed kunnen worden opgelost. Met deze aanpak kunnen de kosten ook beperkt blijven.

Juridisch advies arbeidsrecht

De arbeidsrechtadvocaten van Schravenmade adviseren of onderhandelen graag voor u over arbeidsvoorwaarden, een concurrentiebeding of relatiebeding, of over de hoogte van een transitievergoeding. Daarnaast stellen wij arbeidscontracten op, of controleren wij periodiek of uw arbeidsovereenkomsten nog actueel zijn. Indien nodig begeleiden we u tijdens een mediation, stellen we beëindigingsovereenkomsten op of voeren we gerechtelijke procedures.
Is ontslag op staande voet aan de orde? Schravenmade Advocaten is u snel van dienst.

Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in:

  • flexibele arbeidsrelaties, zoals detachering en uitzending
  • arbeidsomstandigheden
  • internationaal- en Europees arbeidsrecht
  • CAO-recht
  • medezeggenschapsrecht
  • sociaal zekerheidsrecht
  • bijzondere bedingen, zoals het non-concurrentiebeding
  • pensioenkwesties
  • ontslag- en ontbindingsprocedures

Wet werk en zekerheid

Op onze speciale pagina’s over de Wet werk en zekerheid hebben wij alle actuele en relevante informatie op een rij gezet. Zowel werknemers [link naar landingspagina werknemers] als werkgevers [link naar landingspagina werkgevers] vinden hier het antwoord op al hun arbeidsrechtelijke vragen.
Legt u liever uw vraag direct voor aan een van onze arbeidsrechtadvocaten? Aarzel niet en stel deze via 0346-55 47 03, of stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij staan altijd klaar om u te helpen, 7 dagen per week.

Advocaat ambtenarenrecht bij Schravenmade

In Nederland hebben ambtenaren een specifieke, eigen arbeidsrechtelijke regeling: het ambtenarenrecht. Het stelsel voor ambtenaren is divers en ingewikkeld en kent vele fases. De arbeidsrechtadvocaten van Schravenmade hebben zich gespecialiseerd in het ambtenarenrecht. Wij hebben veel ervaring met het adviseren en procederen voor ambtenaren en overheden.Is ontslag op staande voet aan de orde? Schravenmade Advocaten is u snel van dienst.

Elke werkdag bereikbaar
Stel uw vraag

E-mail specifieke vragen
info@Schravenmade.nl
Bel ons voor al uw vragen: 
0346-55 47 03

Contactinformatie

Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
Tel: 0346-55 47 03
Fax: 0346-56 07 64
Info@Schravenmade.nl

Schrijf u in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief

advocaat utrecht high trust
envelopephone-handset
Share This
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram