Uw huurrecht advocaat

Specialist in ondernemingsrecht

Gelijk hebben is één ding, gelijk krijgen een tweede. Plan een vrijblijvend juridisch adviesgesprek in met onze huurrecht advocaat in Maarssen. Wij beoordelen uw situatie en geven u gratis advies over hoe u de kwestie het beste kunt aanvliegen. 
Juridisch adviesgesprek aanvragen

Huurrecht advocaat

Op zoek naar juridisch advies?

Bij Schravenmade doen we veel zaken op het gebied van huurrecht. Wij staan daarin zowel huurders als verhuurders bij. Hierbij krijgen we te maken met renovaties, huurachterstanden of gebreken aan het gehuurde. Wat de uitdaging ook mag zijn, de advocaten van Schravenmade bieden graag een oplossing. Vraag nu online een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend en onafhankelijk advies van Schravenmade, gespecialiseerd in ondernemingsrecht. 
Juridisch adviesgesprek aanvragen

Schravenmade, uw advocatenkantoor in Maarssen

De huurrecht advocaten van Schravenmade zijn o.a. gespecialiseerd in  het opstellen en beoordelen van contracten. Omdat alles wat in het huurcontract staat bindend is, is het verstand om als verhuurder het huurcontract te laten opstellen door een expert. Voor de verhuur van een winkel moet bijvoorbeeld een heel ander contract worden opgesteld dan voor de verhuur van een kantoor. En een woonruimte dient ook weer anders geregeld te worden. 

Heeft u zelf een contract opgesteld? Dan doet u er goed aan om deze door een huurrecht advocaat te laten nakijken. Dat geldt ook wanneer u gebruikmaakt van bepaalde modellen, zoals het ROZ-model.
Ook als huurder staan wij u bij. Het kan voorkomen dat u als huurder in conflict komt met uw verhuurder. Dat kan bijvoorbeeld zijn over de betaling of de hoogte van de huurpijs of over gebreken aan het gehuurde. Wij adviseren u graag over uw rechten als huurder. 
Wilt u meer weten over onze specifieke werkzaamheden of onze advocaten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 0346 55 47 03.
Bel 0346 55 47 03

De garanties van Schravenmade

Oprechtheid

Eerlijkheid, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid is ons streven. Zaken waar we niet in geloven nemen we niet aan. En wat we beloven komen we na.

Resultaatgericht

Wij zijn competitief ingesteld, maar houden het eindresultaat voor ogen. Daarom strijden we voor winst waar dit kan of gaan voor het maximaal haalbare.

Direct zekerheid

Bij een (dreigend) geschil wil je snel weten waar je aan toe bent. Onze advocaten beantwoorden direct je eerste vragen en bepalen dan de volgende stap.

Juridisch adviesgesprek aanvragen

In verschillende situaties is juridisch advies gewenst. Denk aan een huurverhoging, wijzigingen in het huurcontract of achterstallig onderhoud. Welke rechten heeft u in dit soort situaties? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u weloverwogen uw vervolgstappen kunt bepalen.
Vraag een online juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend en onafhankelijk advies van onze specialisten.
Vraag adviesgesprek aan 

Onze rechtsgebieden

In ons land zorgt de overheid ervoor dat alles in de samenleving goed georganiseerd wordt. De overheid moet zich hierbij houden aan bepaalde regels en wetten die onderdeel zijn van het bestuursrecht. In deze wetten wordt beschreven hoe de overheid op een rechtvaardige manier goede beslissingen neemt, waarbij eveneens je rechten als burger zijn opgenomen.

Naast bestuursrecht is er civiel recht dat ook wel burgerlijk recht

Het burgerlijk recht, ook wel civiel recht of privaat recht genoemd, regelt de verhoudingen tussen verschillende personen. 
Het recht in Nederland gaat over veel verschillende zaken.
Om het overzichtelijker te maken is het recht opgedeeld in verschillende deelgebieden.

Onze rechtsgebieden

In ons land zorgt de overheid ervoor dat alles in de samenleving goed georganiseerd wordt. De overheid moet zich hierbij houden aan bepaalde regels en wetten die onderdeel zijn van het bestuursrecht.  In deze wetten wordt beschreven hoe de overheid op een rechtvaardige manier goede beslissingen neemt, waarbij eveneens je rechten als burger zijn opgenomen.

Het burgerlijk recht, ook wel civiel recht of privaatrecht genoemd, regelt de verhoudingen tussen verschillende personen. Het recht in Nederland gaat over veel verschillende zaken. Om het overzichtelijker te maken is het recht opgedeeld in verschillende deelgebieden.

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2024 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doceren o.a. voor de NVM en is betrokken bij het onderwijs aan 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilgraduation-hatuserphonechevron-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram