Uw advocaat in Maarssen

Specialist in ondernemingsrecht

Gelijk hebben is één ding, gelijk krijgen een tweede. Plan een vrijblijvend juridisch adviesgesprek in met onze advocaat in Maarssen. Wij beoordelen uw situatie en geven u gratis advies over hoe u de kwestie het beste kunt aanvliegen. 
Juridisch adviesgesprek aanvragen

Advocaat Maarssen

Op zoek naar juridisch advies?

Bij het oprichten van een onderneming komt veel kijken op juridisch vlak. Denk aan het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst tot het aannemen van personeel. Krijgt u gedurende een van deze aspecten te maken met een conflict en komt het tot een juridische procedure, dan kan onze advocaat in Maarssen u bijstaan en adviseren.  Vraag nu online een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend en onafhankelijk advies van Schravenmade, gespecialiseerd in ondernemingsrecht. 
Juridisch adviesgesprek aanvragen

Schravenmade, uw advocatenkantoor in Maarssen

Schravenmade Advocaten adviseert bij uw juridische vraagstukken, maar helpt ook bij het opstellen van overeenkomsten. Wij denken verder dan een gerechtelijke oplossing, of u nu bij ons komt in verband met een geschil of de inrichting van een aanstaande samenwerking. 
Al meer dan 40 jaar worden wij regelmatig ingeschakeld door zowel ondernemingen als particulieren. Wij zijn graag creatief en denken als sparringpartner met u mee. U ziet ons dan ook vaker als een preventive adviseur dan als ondernemingsrecht advocaat die in de rechtbank acteert. Alhoewel wij daarin ook jarenlange ervaring hebben en inzetten wanneer dat in uw belang is. 
Wilt u meer weten over onze specifieke werkzaamheden of onze advocaten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen naar 0346 55 47 03.
Bel 0346 55 47 03

De garanties van Schravenmade

Oprechtheid

Eerlijkheid, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid is ons streven. Zaken waar we niet in geloven nemen we niet aan. En wat we beloven komen we na.

Resultaatgericht

Wij zijn competitief ingesteld, maar houden het eindresultaat voor ogen. Daarom strijden we voor winst waar dit kan of gaan voor het maximaal haalbare.

Direct zekerheid

Bij een (dreigend) geschil wil je snel weten waar je aan toe bent. Onze advocaten beantwoorden direct je eerste vragen en bepalen dan de volgende stap.

Juridisch adviesgesprek aanvragen

U doet er goed aan om een ondernemingsrecht advocaat in een zo vroeg mogelijk stadium in te schakelen. Bijvoorbeeld als het gaat om aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, aannemingsovereenkomsten en overnamecontracten. Hoe eerder wij bij het proces betrokken zijn, hoe beter wij u kunnen begeleiden en uw belangen kunnen behartigen. Soms is een telefoontje al voldoende. In dat geval kunt u bellen naar 0346-55 47 03
In andere gevallen is een persoonlijke afspraak meer wenselijk. Vraag dan online een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend en onafhankelijk advies van onze specialisten.
Vraag adviesgesprek aan 

Onze rechtsgebieden

In ons land zorgt de overheid ervoor dat alles in de samenleving goed georganiseerd wordt. De overheid moet zich hierbij houden aan bepaalde regels en wetten die onderdeel zijn van het bestuursrecht. In deze wetten wordt beschreven hoe de overheid op een rechtvaardige manier goede beslissingen neemt, waarbij eveneens je rechten als burger zijn opgenomen.

Naast bestuursrecht is er civiel recht dat ook wel burgerlijk recht

Het burgerlijk recht, ook wel civiel recht of privaat recht genoemd, regelt de verhoudingen tussen verschillende personen. 
Het recht in Nederland gaat over veel verschillende zaken.
Om het overzichtelijker te maken is het recht opgedeeld in verschillende deelgebieden.

Onze rechtsgebieden

In ons land zorgt de overheid ervoor dat alles in de samenleving goed georganiseerd wordt. De overheid moet zich hierbij houden aan bepaalde regels en wetten die onderdeel zijn van het bestuursrecht.  In deze wetten wordt beschreven hoe de overheid op een rechtvaardige manier goede beslissingen neemt, waarbij eveneens je rechten als burger zijn opgenomen.

Het burgerlijk recht, ook wel civiel recht of privaatrecht genoemd, regelt de verhoudingen tussen verschillende personen. Het recht in Nederland gaat over veel verschillende zaken. Om het overzichtelijker te maken is het recht opgedeeld in verschillende deelgebieden.

Waar kunnen we u mee helpen?

Adviesgesprek aanvragen

Vraag nu een juridisch adviesgesprek aan en krijg vrijblijvend advies van onze specialisten.
Adviesgesprek aanvragen

Contact opnemen

Onze medewerkers voorzien u graag van advies en ondersteuning. Neem contact met ons op met uw vragen.
Contact opnemen
Schravenmade Advocaten in Maarssen, Utrecht, onderscheidt zich al meer dan 40 jaar door specialisatie in vooral ondernemingsrecht, waaronder arbeidsverhoudingen, ambtenarenrecht en ontslagrecht. Bovendien begeleiden we fusies en overnames.
Schravenmade Advocaten heeft geen stichting derdengelden. Schravenmade Advocaten ontvangt daarom geen derdengelden.
© Copyright 2024 - Schravenmade Advocaten - Alle rechten voorbehouden
Bisonspoor 1218
3605 KZ Maarssen
0346-56 07 64
Adviesgesprek aanvragenContact opnemen
Schravenmade Advocaten doceren o.a. voor de NVM en is betrokken bij het onderwijs aan 2 juridische scholen.
Wilt u onze informatieve nieuwsbrief ontvangen?

pencilgraduation-hatuserphonechevron-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram